Big Brother.Joana le te dashurin pas 6 vitesh per Anaidin?

joanaqan

Shume prej banoreve e kane interpretuar afrimitetin e Joanes me Anaidin si shkak qe ajo t’i jepte fund lidhjes se saj 6-vjecare jashte, por Joana e mohon kete gje. Ajo ua ben te qarte banoreve se Anaidi nuk ka te beje fare me lidhjen e saj jashte dhe me arsyen se perse ajo vendosi qe t’i jape fund. Ajo  disa dite me pare ka thene se fakti qe rrobat nuk po i vinin, tregonte se i dashuri i saj jashte mund te gjykonte afrimitetin e saj me Anaidin dhe mund te ishte merzitur me te.