DERI 34 VJEC I VIRGJER, PAS 8 VJETESH BABA I 82 FEMIJEVE!!


timthumb[2]Një burrë që ka qëndruar i virgjër deri në moshën 34-vjeçare, po rifiton kohën e humbur duke fjetur me të paktën 15 femra në muaj prej më shumë se tetë vitesh.
Të gjitha këto femra duan të bëhen me fëmijë dhe holandezi Ed Houben, tani 42 vjeç, është bërë baba i 82 fëmijëve dhe pret edhe 10 të tjerë.
Ai quhet bebe-bërësi më profesional në botë, dhe puna e tij falas është e ligjshme. Ndërsa më parë ai shëtiste nëpër botë për të “dhuruar” veten, tani ka fituar famë dhe pret që gratë të shkojnë në shtëpinë e tij në qytetin Mastricht, megjithëse bën përjashtime kur partneret hyjnë në një fazë të veçantë fertiliteti. Ato i sigurojnë shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimin. Houben ka fëmijë në Gjermani, Holandë, Itali, Spanjë, Belgjikë, Francë dhe Zelanda e Re.