Femija “flaket” jashte makines nga rreshkitja, por mbetet gjalle (video)

Episodi i pazakonte ka ndodhur ne nje rruge me akull ne Moske.Në një incident të ndodhur, një fëmijë “flaket” jashtë makinës, që po udhëton mbi një rrugë me akull të Moskës. Ndërkaq, teksa gjendet në mesin e rrugës, një kamion i kalon fare afër. Mrekullisht, vajzës nuk iu bë asgjë, teksa prindërit e saj kanë zbritur nga makina dhe e kanë marrë sërish. Për fat, pavarësisht se u druajt për diçka tragjike, gjithçka ka përfunduar më së miri.


Per me teper shikoni videon ketu