Ja c`ndodhi mbreme gjate nates ne BB6 +16(VIDEO)

cty
Sekreti më i përfolur në Big Brother 6 ka të bëjë me banorin që ka punuar si Zhigolo. Në një klip shfaqet pikërisht publikimi i këtij sekreti në shtypin jashtë shtëpisë ku del se “Zhigoloja” është Marselini. Pas klipit, Arbana fton Marselinin në dhomën e rrëfimit dhe fillon një bashkëbisedim me të për sekretin.

Ndër të tjera ai thotë se banorët i janë afruar sekretit të tij, por ai për ta mbrojtur e ka ekspozuar më shumë, duke qënë se banorët do të mendojnë për një sekret që fshihet nga banori dhe jo që ekspozohet.