Kjo eshte Adoleshentja kineze me gjoks super të madh!! (Video)


kHiafen Ting, është adoleshentja kineze që ka gjoksin natyral më të madh në botë dhe asnjëherë s’ka bërë ndërhyrje kirurgjikale.  Mësohet gjinjtë e Ting peshon 20 kg.
Ajo vuan dhimbje të forta të shpinës për shkak të peshës së gjinjve.
Ting gjithashtu thotë se kur fle ka vështirësi pasi gjoksi i madhe nuk i jep asaj mundësi për t’u rehatuar dhe për të gjetur pozicionin e duhur. Vajza është vetëm 16 vjeç dhe thotë që s’mund të vrapojë për shkak se gjoksi i saj super i madhe se lejon dhe i përplaset me fytyrën. Vështirësi tjetër që shfaq Ting është se ajo ka problem në  gjetjen e reçipetave, pasi përmasat e  gjoksit të saj janë të llahtarshme dhe duhet t’i qepë me porosi. Ting s’mund t’i japë dot makinës sepse gjoksi i bie mbi timon.
Me vajzën ka ndodhur një fenomen i çuditshëm që deri në moshën 12-vjeçare ajo s’ka pasur gjoks, por në moshën 15-vjeçare ajo pati një super rritje të gjoksit.
Ting kërkon titullin për gjoksin më të madh natyral, por deri tani këtë titull e mban Norma Stitz, ku gjoksi i kësaj të fundit peshon 25 kg. Në rrjetet sociale, Ting provokon shumë diskutime! Shumë njerëz nuk e besojnë se ajo nuk i ka silikon.
Per me teper mund te shikoni videon ketu