Njeri i varfer, por i ndershem! Gjen unazen e cmuar por....


Ndodh shume shpesh ne filma hollivudian dhe rrallhere ne realitet!
 Por ja qe ne rruget e kansasit ndodhi, anaje i pastrehe tejet i varfer i kthen unazen me vler 160.000 $  nje gruaje te re.
abc homeless 130225 wblog Homeless Man Returns Diamond Ring and Wins Big

Mesa duket ndershmeria tek Billiu Hrris ndodhet diku ne fund te ndergjegjes se tij, per sa kohe qe unaza iu d=hodh vet ne goten me te cilen lypte. Edhe pse unaza ra pa dashje nbe gotm ai te nesermen kur gruaja e re kaloi prane toij ia ktheu unazen e fejeses.
Qe pas ketijh momenti ne internet filloi  nje fushate per mbledhjne e ndihmave per te pastrehun dhe deri tani jan mbledhur me teper se 142 000 dollare nga dhurues ne gjithe boten.