Vullneti i 4-vjeçarit të verbër përlotë botën (VIDEO)


4-vjeçari Gavin nga SHBA është një nga 150 amerikanët të cilët kanë pësuar verbëri totale për shkak të sëmundjes së rrallë LCA-NMNAT1.
Familja e Gavin përjeton emocion të jashtëzakonshëm kur fëmija i tyre për herë të parë arrin të përdor shkopin e bardhë që shërben që të verbërit të ecin pa ndihmën e askujt.
Përdorja e fjalës “unë mund t’a bëjë këtë” nga ana e 4-vjeçarit është shumë domethënëse dhe familja e tij ka postuar në Youtube këtë video për të nxit edhe fëmijët e tjerë të gjejnë kurajo dhe të vazhdojnë jetën edhe si të verbër.


Shikoni videon ketu...