Mallëngjyese! Mrekullia e lindjes në pishinë nën shoqërinë e një delfini (video)

DelkfinPo bënë xhiron e botës një video, ku një nënë preferoi të lind brenda në pishinë! Kështu, pranë saj është dhe i ati i fëmijës, por dhe një delfin.
Është konsideruar si një nga videot më të mrekullueshme për shumë arsye, duke nisur nga lindja në ujë, delfini etj
Për më shumë pamje nga kjo ngjarje e veçantë, mund ti shikoni