Nuk kan fund skandalet , nje spiker lajmesh i fut duart koleges se tij ne mesin e emisonit ,shikoni reagimi ne saj ! (VIDEO)

Nuk kan fund skandalet , nje spiker lajmesh i fut duart koleges se tij ne mesin e emisonit.
Ketu mund te shihni dhe reagimin e saj!