Zvicër, ja çfarë bën shqiptari, kur shefi s’i jep rrogën (VIDEO)


shqipNe shqiptarët reagojmë ndryshe nëse shefi na e bën shumë për borxh. E keni menduar ndonjë herë të hakmerreni ndaj shefit tuaj, i cili për muaj me radhë nuk ju ka paguar! Dhe… në çfarë mënyre do të hakmerreshit?!
Ja çfarë i ka bërë një emigrant shqiptar në Zvicër, shefit të tij.
Punëtori shqiptar në Zvicër, ka shtypur makinën e shefit të tij, pasi ai nuk i paguante rregullisht pagën mujore. Lajmi ka pasur aq shumë popullaritet sa që është përhapur në të gjitha faqet zvicerane të internetit, ku duket videoja gjatë momentit se si shtypet makina e tipit “Mercedes Benz” me një buldozer.
Mediat kanë thënë se kështu ndodh kur pronari i një kompanie nuk i paguan pagat me rregull, ndërsa i bën presione punëtorëve gjatë orarit të punës.
Mediat në Zvicër ende nuk kanë bërë të ditur identitetin e emigrantit shqiptar, i cili është progatonist i kësaj ngjarje.