Histori e pabesueshme-perqafimi qe e solli ne jete.(VIDEO)

Kjo eshte nje histori e vertet e dy foshnjave vajza binjake,te lindura disa kohe me pare. Njera prej tyre nuk pritej te jetonte, dhe tashme prinderit i kishin humbur shpresat.
Nje infermiere e spitalit u perpoqe ti vendoste ato ne nje inkubator te njejte. Foshnja me e forte e mbeshtolli motren e saj me krahe, si per ti dhen shprese se do ishte prane saj gjithmone, dhe prekja e saj cuditerisht e lejoi foshnjen te luftonte per te stabilizuar zemren dhe temperatures e saj per tu kthyer ne normalitet.
Behet fjale per vogelushet Kyrie dhe Brielle Jackson. Shikoni nderkohe sesi kan ndryshuar keto vogelushe, 10 vjet pasi ka ndodhur kjo histori!