Sex ne BB?Edhe kjo mungonte ketu!(video)

BB6BB6Loja e njohur për shoqërinë shqiptare “Big Brother”, dal nga dalë po arrin në pikën G…
Kështu në njërën nga dhomat e gjumit, loja e “Big Brother” u shndërruar në “lojë” dashurie midis Anaidit dhe Joanës, të cilët deshën që natën ta kalonin në krahët e njëri-tjetrit por jo vetëm, ndanë edhe krevatin bashkë me trupat e tyre të ndezur…!
Ata kanë kaluar momente të nxehta nën jorgan dhe më në fund kanë shfaqur se ndjejnë për njëri-tjetrin.
Që prej ditëve të para, dy të rinjtë janë afruar dhe shpesh janë veçuar nga pjesa tjetër e grupit. Më e dhënë është dukur Joana, e cila edhe pse në shumë raste e refuzuar nga Anaidi, sërish ka tentuar të afrohet e ta ketë pranë. Ajo ka thënë tek banorët e tjerë se i pëlqejnë përqafimet e Anaidit dhe ka nevojë ta ketë pranë .
Për këtë arsye 26- vjeçarja vendosi t’i japë fund marrëdhënies shumëvjeçare me të dashurin që jeton në Greqi.
 Per me teper shikoni video