Miliarderi Australian rinderton Titanikun[VIDEO]

Edhe pse kanë kaluar një shekull nga mbytja e anijes së famshme të Titanikut historitë vazhdojnë të jenë në qendër të shumë dokumentarëve serialëve televizive dhe filmave hollivudiane