Si Të Visheni Në Qoftë Se Jeni Të Shkurtra?

f.0420100429832_m[1]Nuk është e lehtë të vishesh sipas modës, kur jeni të shkurtra…Megjithatë, ekzistojnë truke të pagabueshme për t’i dhënë lartësi një trupi të shkurtër, duke u veshur sipas modës.

Këshilla mbi atë çka duhet të vishni dhe shmangni kur ju jeni të shkurtra:
Vishni:
- Rroba të madhësisë tuaj    
- Pantallona me bel të lartë
- Një xhaketë të shkurtër në qoftë se ju nuk keni gjoks të madh
- Çizme me taka dhe një fustan
- Një fustan të shkurtër
- Këpucë me takë jo më të lartë se 5 cm
- Bluza me motive, mundësisht vertikale
- Një rrip me të njëjtën ngjyrë si pantallonat
Shmangni:
- Fustanet e gjata që vijnë nën gju
- Pantallonat shumë të gjata që bien mbi këpucë
- Këpucë platformë që prishin siluetën
- Çizmet mbi gju
- Vathët dhe syzet e mëdha
- Vija horizontale