Nese Deshiron T’i Kesh Dhembet E Bardhe, Perdore Kete Met0de (VIDEO)

Dhëmbët tuaj kanë filluar të humbasin bardhësinë e mëparshme, po shfaqen njolla të verdha mbi ta? Me kalimin e moshës në dhëmbët tuaj fillojnë të krijohen njolla të verdha. Disa lloje ushqimesh, pijesh madje edhe gargarat e gojës ndikojnë në shfaqjen e njollave të verdha. Çfarë mund të bëni në këtë rast?Shumë produkte si (kolinozët, fijet) mund të ndihmojnë në heqjen e njollave. Produktet zbardhues që mund të merrni në farmaci mund t’i përdorni për zbardhjen e dhëmbëve. Kolinozët përmbajnë kimikate për zbardhjen e dhëmbëve.. Nderkohe ne po ju prezantojme dhe nje menyre tjeter, teper te thjesht, qe kushdo mund ta aplikoj ne kushte shtepie.
Shikoni videon ketu