Pamje tronditëse nga Rio de Janeiro Fashion Week!(FOTO)


E gjatë, e hollë dhe e bukur, të gjitha modelet thuajse janë kështu. Por këto imazhe të botuara nga Daily Mail janë tronditëse.
Të ruash format dhe bukurinë mund të kushtojë shumë për shëndetin, dhe kjo duket se ndodh rëndom në botën e modës.
Në shfaqjen e Lenny në Rio de Janeiro Fashion Week, shkalla e këtij problemi u bë mëse i qartë, ndërsa modelet u shfaqen më shumë probleme në linjat dhe shëndetin e tyre.
Sipas ekspertëve mungesa e tonifikimit të trupi i modeleve vjen si pasojë e dëshirës së tyre për të ruajtur linjat dhe për të qenë më të dobëta, duke mos ngrënë.