Rrezohet modelja , i del Live ''zogu''(VIDEO)

Modelja e pafat rrezohet por ajo skishte veshur te mbathura dhe ne momentin qe bie i del ''zogu'' , dhe normalisht publiku e shijoi ate moment ne maksimum. Nderkohe mund te shikoni ne kete video dhe disa raste te tjera te ngjashme