Si te shpetoni nga aknet dhe te eliminoni pucrrat?

lekura juajAknet jane te sikletshme por ka doza trajtimi qe funksionojne  mire per trajtimin e tyre.  Ndiqni keto hapa si te shpetoni  nagAknet dhe si te keni nje lekur ete shendetshme  dhe terheqese.

Hapi I 
Nqse ju keni akne, ju duhet te mundoheni te rrini ne diellDielli  mund te thaje lekuren  dhe te eliminoje Aknet. Ju mund te perdorni  shtreter per  te marre rrezet e diellit 

Hapi II 
Tjeter, nqse ju  doni te dini se si te shpetoni nga Aknet, ju duhet te pine shume ujeUji eshte esencial sepse  funksionin per pastrimin e lekures.  Pini 6-8 gota Uji cdo dite. Vec kesaj, uje ju ndihmon ne nxierrjen e lendeve toksike nga trupi juaj.

Hapi III
Gjithashtu, Nqse ju doni ta dini si te shpetoni nga Aknet, ju duhet te provoni ti beni avull fytyres suaj. Ju mund te te blini nje avullore fytyres, ose mund  zieni ujin dhe kur Uji fillon te avulloje ju afroni fytyren dhe mbajeni per rreth 20 minuta.  Nxehtesia do t’ju shkaktoje juve djersitje dhe  do t’ju hapen poret  dhe pastroni fytyren. Ju duhet ta lani fytyren tuaj kur te mbaroni pune.

Hapi IV 
Tjeter, ju mund te perdorni nje pastrues te bute te fytyres, nqse ju doni te dini si te shpetoni nga Aknet. . Nqse ju e lani fytyen shume shpesh,  gjendja juaj mund te behet me keq dhe lekura juaj  mund te te irritohet.

Hapi V 

Vec kesaj, nqse ju doni te shpetoni nga Aknet ju duhet te beni ushtrimi. Ushtrimet do te shtojne disponimin tuaj dhezvogelojne nivelin e stresit. Gjithashtu ai do te rrise qarkullimin e gjakut ne trupin tuaj dhe lekure

Hapi VI 

Gjithashtu nqse doni te reduktoni Aknet, ju duhet te ulni nivelin e stresit. Ju duhet te siguroheni qe te  fleni mjaftueshem dheju duhet te merreni pushim nga puna ose nga paslestra. Beni gjera relaksuese dhe  lekura juaj  do te duket shume memire.
Hapi VII 
Tjeter, nqse doni ta dini  se si  shpetoni nga Aknet, ju mund te perdorni  sode buke. Miksoni pak  sode  buke me uje  dhevendoseni ne fytyre. Ju mund te flini nje nate me te dhe  gjendja juaj do permisohet. 

Hapi VIII

Vec kesaj, ju duhet te ulni sheqernat dhe yndyrat ne dieten tuaj sepse kjo gjendje mund te keqesoj. Qendroni larg ushqimeve qe ju shendoshin dhe merrni ushqime me pak kalori si dhe fruta. Keto  do te jene te shkelqyera per lekuren tuaj.  Nqse ju ndiqni  keto tipe, se si te shpetoni nga Aknetlekura juaj do te duket fantastike.