Transformimi i pabesueshëm! Humbi 74 kg për 365 ditë…SHIKONI SESI! (VIDEO)

ai
Kur dëshira mund urinë…!
John Calvo prillin e vitit 2010 peshonte 145 kg dhe brenda një viti ia doli të humbas 74.5 kg.
Ai i vendosi për objektivin e tij, gjithë tentativën e regjistroi në një video të mrekullueshme e cila tregon ecurinë e mundimit dhe pasojat e mbipeshës në lëkurën e tij.