Fotoja lakuriq e Angelina Jolie me kalin, ishte vetëm 25 vjeç!

angelina
Fotot e aktores së njohur hollivudiane Angelina Jolie gjithmonë kanë qenë në qendër të vëmendjes pasi shpeshherë ato kanë qenë të mbushura me sensualitet dhe erotizëm. Por një foto e tillë artistike e bërë nga David LAChapelle në vitin 2001 kur aktorja kur aktorja ishte 25-vjece vecon nga të tjerat, madje do të nxirret në ankand në Londër muajin e ardhëshëm.
Në të Angelina shfaqet lakuriq dhe një kalë i bardhë i “përkëdhel” gjoksin. Sipas parashikimeve të deritanishëme kjo foto mund të shitet deri në 35 mijë paund britanikë megjithatë nuk përjashtohen as surprizat